Cezaevinden Çıkar Çıkmaz Hırsızlık Yapan Acemi Hırsız Yine Yakalandı

Son dakika haberi: Edirne'de 54 ayrı suç kaydı olan 15 yaşındaki acemi hırsız, cezaevinden çıkar çıkmaz yeniden hırsızlıklara başladı.

Cezaevinden Çıkar Çıkmaz Hırsızlık Yapan Acemi Hırsız Yine Yakalandı

Acemi hırsız yine yakalandı.

Edirne Keşan 'da daha önce yaptığı hırsızlıklar nedeniyle yakalanan ve tutuklanan kişi, hapse atıldı. Tutuklanıp cezaevine gönderilen bu kişi, daha sonra salıverildi. 

Hakkında 54 ayrı suç kaydı olan ve çok sayıda hırsızlık olayının ardındna yakalanan 15 yaşındaki C.H. isimli kişi, cezaevine gönderilmişti. Cezasını çekip salınan C.K. yine rahat durmadı. 

4 Ekim günü akşam saatlerinde Yukarı Zaferiye Mahallesi 'nde park halindeki bir araçtan toplamı 250 lira olan metal para çalan bu kişi, 2 gün sonra öğle saatlerinde İspat Cami Mahallesi 'ndeki işyerinden bir telefon ve akşam saatlerined ise 200 lira çaldı. 

Art arda yaşanan hırsızlık olayları sonrası ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı veC.K. isimli kişi, kısa süre içinde yakalandı. 

Hırsızlıklar nedeniyle yeniden yakalanan bu kişi, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. C.K. tutuklanıp cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA