Cani Baba 11 Yaşındaki Kızını Döverek Öldürdü

Gaziantep Şahinbey 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre babasının dövdüğü 11 yaşındaki kız , hastanede hayatını kaybetti.

Cani Baba 11 Yaşındaki Kızını Döverek Öldürdü

Korkunç olay: 11 yaşındaki kızını döve döve öldürdü.

Gaziantep Şahinbey 'den tüyleri diken diken eden bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre Şahinbey İlçesi Güzelvadi Mahallesi 'nde feci olay yaşandı. 16 Nisan 2020 günü meydana gelen olayda , babası, 11 yaşındaki kızını feci şekilde dövdü.

Babasının darp ettiği 11 yaşındaki C.A. fenalaştı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan küçük kız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Hayatını kaybeden küçük kızın cansız bedeni otopsi işlemleri yapıldıktan sonra Adli Tıp Kurumu tarafından ailesine teslim edildi. 

TUTUKLANDI

Yaşanan feci olay sonrası polis ekipleri tarafından yakalanan baba, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Burada savcıya da ifade veren zanlı M.A., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "nitelikli kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

EŞİ KAÇMIŞ

İddialara göre M.A. 'nın, bir süre önce şiddet uyguladığı ileri sürülen eşinin evden kaçtığı ve kendisinin ise 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM