Çamaşır Suyu ile Arabasını Yıkayan Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya Kepez'de meydana gelen olayda bir kişi, çamaşır suyu ile arabasını yıkadı. Bir süre sonra fenalaşan bu kişi kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çamaşır Suyu ile Arabasını Yıkayan Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya Kepez'de bir kişi , aracını çamaşır suyu ile yıkadıktan sonra hayatını kaybetti.

Kepez'de Gündoğdu Mahallesi'nde önceki gün araba tamicliği yapmakta olan, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen 41 yaşındaki Mesut Saygın isimli kişi, kirlenen arabasını yıkamak için hazırlığa başladı.

Saygın, aracını yıkamak için bir sıvı hazırladı ve bunun içine çamaşır suyu da koydı. Arabasını bu suyla iç dış yıkayan kişi, daha sonra apartman bahçesinde kahve içti ve uykusunun geldiğini söyleyip evine geçti. Evde uzanan Saygın, bir süre sonra kendisini iyi hissetmedi ve fanalaştı.

Fenalaşan Saygın, hemen hastaneye götürüldü. Serum verilen Saygın, daha sonra evine döndü ve akşam yeniden fenalaştı. Eşi hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen 112 acil servis ekipleri, olay yerinde Saygın'ın kalbinin durduğunu tespit eti ve kalp masajı yaptı. Daha sonra onu özel bir hastaneye kaldıran sağlık ekipleri, tüm müdahalelere rağmen onu kurtaramadı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA