Çakarlı Lüks Araca Yol Vermedi Diye 5 Yerinden Bıçakladılar

İstanbul Hadımköy'de çakarlı lüks aracı ile bir aracın önünü kesen ve kendisine yol vermeyen kişiyi 5 yerinden bıçaklayan saldırgan aranıyor. Olayın detayları açıklandı.

Çakarlı Lüks Araca Yol Vermedi Diye 5 Yerinden Bıçakladılar

Çakarlı araç olayında detaylar ortaya çıktı.

Önceki gün İstanbul Hadımköy'de meydana gelen olayda bir kişi, aracındaki çakar tertibatını kullanarak seyir halindeyken kendisine yol vermeyen  Dadaş Aras isimli kişinin önünü kesti.

İddialara göre polis olduğunu ve kendisine neden yol vermediğini soran bu kişi, sürücü ile tartışmaya başladı. Bu anlar cep telefonu kamerasına yansırken , olayın kameraya alındığını gören kişi daha da sinirlendi ve küfürler etmeye başladı ve araç şoförünü tehdit etti. 

Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırgan, Dadaş Aras 'a saldırdı ve onu 5 yerinden bıçakladı. 

Vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesi sonrası yaralı Aras 'ı hastaneye kaldırdı. 

Dadaş Aras , yaşadığı dehşet anlarını şu şekilde aktardı:

"Araç arkamdan siren çalarak geliyordu. Yol ver diye bağırıyordu. Bende yol verdim sağa kaydım soluma gelerek bana neden yol vermiyorsun diye küfür etti. Bende ne küfür ediyorsun polis küfür eder mi dedim. O da bana ben senden yol istiyorum vermiyorsun dedi. Birden hızlandı aracıyla önümü kesti. Arabadan indi yanıma geldi. Ben polisim dur deyince neden durmuyorsun diyerek ehliyetimi istedi. Elini beline koyduğunda silahını gördüm. Bende bunun üzerine polis mi diye düşündüm. Çünkü İstanbul'un ortasında üç şeritli yolda önünüzü bir araç kesiyor bende tekrardan kimliğini sordum. Sen kimsin dedi bende videoya almaya başladım. Ben videoya almaya başlayınca bana küfür etmeye ve tehdit etmeye başladı. Bende arabadan indim ve çakarın yandığını göstermek için videoya aldım. Ama bu sırada hala polis mi diye düşünmeye devam ettim. Bu sırada ben video kaydını durdurdum ve araca doğru yönelmeye başladığım da ensemden bir ses duydum. Ben yere uzandım düştüm. Bir baktım beni bıçaklıyor. Allah'ım kimsenin başına vermesin. Ben arabanın altına girdim sürünerek. Arkada bir gri aracın olduğunu gördüm. Sürünerek aracın içine attım kendimi. Allah razı olsun beni o yetiştirdi hastaneye. Kan kaybından ölebilirdim. İstanbul'un göbeğinde polisim diye magandalık yaptılar. Adam kapıyı kapatarak beni hastaneye götürdü. Ben malzemeyi yeni indirdim torpidoda malzemelerim paralarım var dedim. Aracında olduğum kişi de boş ver parayı seni hastaneye yetiştirelim dedi. Kardeşim araca geldiğinde araçta hiçbir şey kalmamış"

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Araçtaki parmak izleri kontrol edildi.