Burdur Bucak'ta Feci Olay: Susmayan 1.5 Yaşındaki Çocuğunu Pencereden Sarkıttı: "Atayım mı seni?"

Burdur 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kadın, susmayan çocuğunu pencereden çıkardı ve "Atayım mı seni?" dedi.

Burdur Bucak'ta Feci Olay: Susmayan 1.5 Yaşındaki Çocuğunu Pencereden Sarkıttı: "Atayım mı seni?"

Son dakika : Burdur'da bir kadın, 1.5 yaşındaki çocuğunu apartmanın dördüncü katındaki evin penceresinden sarkıttı.

Burdur 'un Bucak İlçesi 'nden gelen bilgilere göre Çamlıca Mahallesi 'nde önceki akşam saatlerinde G.B. isimli kişi, iddialara göre ağlayan çocuğunu susturmaya çalıştı. Çocuğunu uzun süre susturmaya çalışan kadın cinnet getirdi. 

Kız çocuğunun susması için kucağına alan ve evin penceresine çıkan , 4 'üncü kattaki pencereden çocuğunu çıkaran ve sarkıtan kadın , "Atayım mı seni?" diye bağırdı.

KOMŞULAR MÜDAHALE ETTİ

Durumu gören çevredeki vatandaşlar hemen kadına müdahalede bulunmaya çalıştı.  Çevredeki vatandaşlar, çocuğunu pencereden sarkıtan kadına "Çocuğu içeri al" diye bağırarak onu ikna etmeye çalıştı.

Durum hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen ekipler G.B.’nin oturduğu dairenin kapısını kırdı.  Kapıyı kırıp içeri giren polis ekipleri kadını etkisiz hale getirdi. 

Kadını etkisiz hale getiren ekipler çocuğu koruma altına aldı. 

Emniyete götürülen kadının işlemleri sürüyor. Şizofren hastası olduğu öğrenilen kadından alınan kız çocuğu ise Bucak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA