Bunu Yapan İnsan Olamaz: 10 Yaşındaki Çocuğu Sokak Ortasında Vahşice Dövdü

Şanlıurfa'da meydana gelen skandal olayda bir kişi, dükkana su içmek için birkaç defa giren 10 yaşındaki çocuğu vahşice dövdü. Bu anlar ise kameralara yansıdı.

Bunu Yapan İnsan Olamaz: 10 Yaşındaki Çocuğu Sokak Ortasında Vahşice Dövdü

Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden skandal görüntüler geldi. Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Haleplibahçe Mahallesi’nde cumartesi günü bir çocuk, su içmek için bir işyerine girdi. İşyerinin sahibi Mahmut Arıcı isimli kişi ise çocuğun dükkana girip çıkmasına sinirlendi ve onu sokağın ortasında yakaladı.

Cumartesi meydana gelen feci olayın görüntüleri ise bugün ortaya çıktı. Arıcı, sokakta yakaladığı 10 yaşındaki çocuğu vahşice dövmeye başladı. Tokat ve yumruklarla çocuğu döven bu saldırgan, küçük çocuğu kaldırıp yere vurdu. O anların görüntüsü ise büyük tepki çekti.

TUTUKLANDI

Skandal olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında küçük çocuğu vicdansızca döven kişi tutuklandı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde: "İlimiz Eyyübiye ilçesinde 14 Kasım 2020 günü meydana gelen küçük bir çocuğumuzun darbedildiği, vicdanları yaralayan olayın görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine; görüntüleri inceleyen güvenlik güçlerimiz tarafından kimliği tespit edilen M.A adlı şahıs olayın yaşandığı gün gözaltına alınmış olup, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Ayrıca, yaşanan üzücü olaya maruz kalan evladımız ve ailesiyle irtibata geçilmiş olup, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından mağdur çocuğumuza ve ailesine gerekli her türlü maddi ve manevi sosyal destek sağlanacaktır."