Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Önce 2.5 Yaşındaki Oğlu Şimdi 25 Aylık Kızı..

Amasya'da çok acı bir olay yaşandı. Bundan 1 yıl önce 2.5 yaşındaki oğlu, su yalağının içinde düşerek boğulan annenin şimdi de 25 aylık kızı hayatını kaybetti.

Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Önce 2.5 Yaşındaki Oğlu Şimdi 25 Aylık Kızı..

Amasya 'da çok acı bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Amasya 'da, annesinin yıkarken banyoda elinden düşürdüğü 25 günlük bebek, Samsun 'da tedavi altına alındığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 Amasya 'nın Gümüşhacıköy İlçesi 'nin Arpadere köyü 'nde meydana gelen feci olayda, edinilen bilgilere göre, Fatma Y. isimli kadın, evlerinin banyosunda 25 günlük olan bebeği  Melike Y. 'yi yıkamaya başladı. Minik kızını yıkayan anne, onu kazara elinden düşürdü. Çocuğunu düşürmesi sonucu paniğe kapılan kadın, hemen onu Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine götürdü. 

Hastaneye kaldırılan bebek, ilk müdahalesinin ardından beyin kanaması teşhisi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 'ne sevk edildi ve tedavisine burada devam edildi. Henüz 25 günlük olan Melike Y., burada doktorların tüm müdahalesine ve uğraşlarına  rağmen  kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

1 YIL ÖNCE DE 2,5 YAŞINDAKİ OĞLU ÖLMÜŞ

Fatma Y. isimli kadının, bundan yaklaşık bir yıl önce de 2,5 yaşındaki oğlunun köydeki çeşmenin önündeki su yalağının içinde düşerek boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA