Bir İlimizden İyi Haber Geldi! Salgın Yeniden Kontrol Altında

Bir süre önce vaka sayısı azalan illerimizden birisi olan Elazığ'da tekrar yeni tip koronavirüs vakaları tespit edilmeye başlanmıştı. Elazığ'daki son duruma ilişkin yeni açıklamalarda bulunan Vali Kaldırım, il genelinde 10 gündür vaka kaydedilmediğini duyurdu.

Bir İlimizden İyi Haber Geldi! Salgın Yeniden Kontrol Altında

Elazığ Valisi, yeni normal sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugün salgında yeni bir döneme girildiğini, kontrollü sosyal ahat sürecinde, maske, mesafe ve el temizliğinin elden bırakılmaması gerektiğine vurgu yapan Elazığ Valisi, İl genelindeki olumlu tablonun sürdürülmesi için tüm vatandaşların bu konularda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

"10 GÜNDÜR YENİ VAKA YOK, DIŞARIDAN GELENLERİN BULAŞ GETİRME RİSKİNE KARŞI ÖNLEMLERİ SÜRDÜRMEK DURUMUNDAYIZ"

Elazığ İlimizde 10 gündür vaka kaydedilmediğini de hatırlatan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Bugün salgında yeni döneme girdik, kontrollü sosyal hayat dönemine. Maske, mesafe ve el temizliği. Bu 3'üne riayet edelim. İl dışından gelenler için 14 gün karantina tedbirimiz devam edecek. Kurallara uyarak bu dönemi hep birlikte başaracağız. İlimizde alınan sıkı tedbirler sonucu 10 gündür yeni vaka yok. Dışarıdan gelenlerin bulaş getirme riskine karşı bu önlemi almak durumundayız " diye konuştu.