Bir İlde Daha Kum Fırtınası-Konya'da İlçeler Toza Büründü

Son dakika haberi: Ankara Polatlı 'da görülen kum fırtınası bir şehirde daha görüldü. Konya 'nın kuzey kesimleri de tozla kaplandı. İşte 2020 yılının yeni sürprizi.

Bir İlde Daha Kum Fırtınası-Konya'da İlçeler Toza Büründü

Son dakika: Bir şehirde daha kum fırtınası.

2020 yılı her geçen günü ile daha da şaşırtmaya devam ediyor. Art arda yaşanan felaketler, yaşanan pandemi ile adeta felaketler yılı oldu. Son dakika haberi ise Ankara 'dan geldi. EGelen son görüntülere göre Ankara Polatlı 'da kum fırtınası oldu.

BİR ŞEHİRDE DAHA KUM FIRTINASI OLDU

Edinilen son dakika bilgilerine göre Ankara 'nın yanı sıra Konya 'nın kuzery bölgelerindeki ilçelerde de kum fırtınası yaşandığı görüldü. Kalkan yoğun tozlar, rüzgarın da etksii ile çevre ilçelerde vatandaşlara zor zamanlar yaşattı. 

6 KİŞİ YARALANDI

Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı son dakika açıklamasında, Polatlı 'daki kum fırtınasında 6 kişinin yaralandığını söyledi. Şahin açıklamasında, "Polatlı ve civarındaki ilçelerimizde meydana gelen şiddetli rüzgâr olayı üzerine ekiplerimizce yapılan ilk tespitlere göre havada uçuşan cisimlerden kaynaklı 6 vatandaşımız hafif yaralanmış olup şimdilik başkaca bir can ya da mal kaybına ilişkin tespit bulunmamaktadır." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA