Biga'da Feci Kaza: Araç Durağa Daldı: 3 Kadın Hayatını Kaybetti

Çanakkale 'den bir son dakika haberi geldi. Biga 'da meydana gelen kazada bir araç, durağa daldı. Durakta otobüs bekleyen 3 kadın yaşamını yitirdi.

Biga'da Feci Kaza: Araç Durağa Daldı: 3 Kadın Hayatını Kaybetti

Son dakika : Çanakkale 'de feci kaza.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Çanakkale 'ye bağlı Biga ilçesi 'nde bulunan Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs beklemekte olan  3 kadına otomobil çarptı.

Bir balık lokantasında çalıştığı öğrenilen 3 kadın, mesailerinin bitmesi sonrası Biga 'ya ger dönmek için yolun karşısında bulunan otobüs dırağına geçti ve otobüs beklemeye başladı. 3 kadın duraktas otobüs beklerken , oldukça hızlı olduğu öğrenilen  34 US 324 plakalı otomobil durağa daldı.  M.Ö. isimli kişinin yönetiminde olduğu bildirilen arabanın durağa dalıp 3 kadına çarpması sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Araç çarpması sonucu meydana gelen feci kazada , durakta otobüs bekleyen 3 kadın olay yerinde hayatında kaybetti. Durağa dalan araçtaki sürücü, araçtaki arkadaşı ve oğlunun alkollü oldukları bildirildi.

Durum hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. 

Feci kaza sonucu hayatını kaybeden F.B.D., Y.B. ve S.A. savcının incelemesinden sonra Biga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Araçtaki kişiler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA