Bayram Sabahı Korkunç Olay: Milli Boksör, Kız Arkadaşını Vahşice Öldürdü

Son dakika haberi Muğla 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre milli bir boksör, tartıştığı kız arkdaşını bayram sabahı vahşice öldürdü.

Bayram Sabahı Korkunç Olay: Milli Boksör, Kız Arkadaşını Vahşice Öldürdü

Bayram sabahı korkunç olay.

Muğla 'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Menteşe 'nin Kötekli adlı mahallesinde bugün sabah saatlerinde  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 'nü geçtiğpimiz yıl bitiren Zeynep Şenpınar  ile erkek arkadaşı arasında tartışma çıktı.

Sebebi henüz bilinmeyen tartışma kısa süre içinde büyüdü ve iki ismin tartışması fiziksel şiddete dönüştü. 

MİLLLİ BOKSÖR BIÇAKLA SALDIRDI

Edinilen bilgilere göre milli boksör olduğu belirtilen Selim Ahmet K., kavga sırasında mutfağa gitti ve eline aldığı aldığı ekmek bıçağıyla Şenpınar 'a saldırmaya başladı. Ona tokat ve yumruklar atan bu kişi, kız arkadaşını dövüp göğsünden bıçakladı.

Kız arkadaşını göğsünden bıçaklayan bu kişi , daha sonra hemen  112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede Zeynep Şenpınar 'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. 

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri de sevk edilirken milli boksör Selim Ahmet K. 'nın kendisine de bıçakla zarar verdiği öğrenildi. Polis gözetiminde  ambulansla hastaneye kaldırılan bu kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GÖZALTINA ALINACAK

Hastanede tedavi altına alınan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Selim Ahmet K.'nın tedavi sonrası gözaltına alınacağı bildirildi. 

Sağlık ekipleri ve olay yeri savcısının bölgede yaptığı inceleme sonrası Zeynep Şenpınar'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA