Başka İlden Gelen 16 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı: Önce Alkol Verdiler..

Son dakika haber Kayseri 'den geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Karamürsel ilçesinde, 16 yaşındaki R.G. adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine polis harekete geçti. Polis, R.G.'nin verdiği isimler doğrultusunda aralarında esnafların da bulunduğu şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Başka İlden Gelen 16 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı: Önce Alkol Verdiler..

Son dakika : 16 yaşındaki kıza iğrenç saldırı.

Kayseri 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 16 yaşındaki R.G. isimli kıza alkol ve uyuşturucu verip ona cinsel istismarda bulundular.

Kayseri 'ye bağlı Karamürsel ilçesi 'nde , iddialara göre R.G. isimli kıza bir grup kişi alkol ve uyuşturucu maddeler verildi. Kıza alkol ve uyuşturucu veren grup bir süre sonra kıza cinsel istismarda bulunmaya başladı. 

Feci saldırı iddiası sonrası bir mahalleli 16 yaşındaki kızı buldu ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü 'ne götürdü. 

Emniyete getirilen 16 yaşındaki kızın ifadesi alındı.  R.G., başka bir ilden Kayseri Karamürsel ’e geldiğini ve burada tanıştığı kişilerin kendisine alkol ve uyuşturucu verdiğini söyledi. Alkol ve uyuşturucudan sonra grubun kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen R.G. bu grubun kendisini farklı kişilerle birlikte olmaya zorlandığını iddia etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

R.G. 'nin İfadesinin alınması sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ESNAF DA VAR

Soruşturma kapsamında birçok kişiyi tespit eden polis ekipleri ,  aralarında esnafın da bulunduğu kişileri gözaltına aldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA