Bandırma'da Feci Kaza: Biri Uzman Çavuş 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir 'in Bandırma İlçesi 'nde , bir aracın şarampole devrilmesi sonucu feci bir trafik kazası meydana geldi.

Bandırma'da Feci Kaza: Biri Uzman Çavuş 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika :  Uzman çavu feci kaza sonucu hayatını kaybetti.

Balıkesir 'in Bandırma ilçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Bandırma 'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu biri uzman çavuş iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

25 yaşındaki Ferdi Aguş yönetiminde olduğu öğrenilen 10 TT 819 plakalı otomobil, Bandırma-Çanakkale kara yolunun 16. kilometresinde Bezirci Kavşağı yakınında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolündne çıkrı ve  şarampole devrildi.

Aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada, araçta bulunan 20 yaşındaki Alper Tarhanlı  olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ile kardeşi 15 yaşındaki Fatih Aguş  da otomobilde sıkışarak yaralandı.

SAĞLIK VE İTFAİYE EKİPLERİ BÖLGEYE GELDİ

İhbar üzerine bölgeye kısa süre içinde sağlık ile itfiaye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan iki kardeşten Ferdi Aguş, 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Bandırma Devlet Hastanesine götürülürken yolda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve  hayatını kaybetti.

ŞIRNAK 'TA UZMAN ÇAVUŞ

Ferdi Aguş'un, Şırnak'ta uzman çavuş olarak görev yaptığı ve bir süre önce izinli olarak memleketi Gönen'e geldiği öğrenildi. Bandırma Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edilen Fatih Aguş'un hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara