Avans Alamayan İşçi Belediye Binasını Birbirine Kattı

Kocaeli Körfez İlçesi'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi elinde kuru sıkı silahla belediyeye geldi ve avans istedi. Belediye çalışanına avans verilmeyince ortalık karıştı.

Avans Alamayan İşçi Belediye Binasını Birbirine Kattı

İbrahim Ç. isimli işçi, sabah saatlerinde elinde kuru sıkı silahla Körfez Belediyesine geldi ve Başkan İsmail Baran ile görüşmek istedi.

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Körfez Belediyesi 'nde meydana gelen olayda, Belediye binasının arka kapısından içeri giren ulaşım biriminde çalıştığı öğrenilen İbrahim Ç., isimli kişi, başkanlık makamına gitti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile görüşmek istediğini söyleyen İbrahim Ç., başkanın yerinde olmadığını öğrendi.

Başkanın makamında olmadığını öğrenen İbrahim Ç., daha sonra ilgili birime gidip, avans talebinde bulundu. Bu talebi kabul edilmeyen İbrahim Ç., 3'üncü katta kurusıkıyla havaya 1 el ateş etti. Belediye çalışanları, panik yaşarken, polis ekiplerine durum bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hemen binaya girdi ve İbrahim Ç.,'yi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan İbrahim Ç.'nin, birçok kez belediyeden avans aldığı ve borcunu ödemediği öğrenildi.

İbrahim Ç., Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara