ATT'nin Burnunu Kırdı , Temizlik Personeline Tekme Atıp Hemşireye Hakaret Etti: Serbest Kaldı

Konya Meram 'da feci bir olay meydana geldi. Bir hasta yakını, kan alma sırasında ATT'ye saldırdı temizlik personeline tekme attı ve hemşireye hakaret etti.

ATT'nin Burnunu Kırdı , Temizlik Personeline Tekme Atıp Hemşireye Hakaret Etti: Serbest Kaldı

Bayramın ikinci günü sağlık personeline saldıran kişi adli kontrol ile serbest kaldı.

Meram 'da meydnaa gelen olayda, hasta yakınını Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getiren Tuncay A., kan almak için damar yolu açmaya çalışan sağlık personeli ile tartışmaya başladı. 

Başlayan tartışma kısa sürede hakarete ve fiziksel şiddete dönüştü ve hasta yakını, ATT Abdullah Batı 'nın tüm sakin olma uyarılarını dinlemedi ve ona yumruk attı. Yumruk darbesi sonucu sağlık personelinin burnu kırıldı. 

Hastane personeli araya girdi ve bu kişi yakalanarak polise teslim edildi. 

Saldırıya uğrayan sağlık personeli, "Olay günü beni kan almak için sarı alana çağırdılar. İsmini sonradan öğrendiğim şüpheli, hemşirelere 'Ablamın kolunu delik deşik ettiniz. Bu işi bilmiyorsanız buradan gidin. Sizin ne biçim iş ahlakınız var. İşi bilen biri gelsin' diye bağırıyordu. Ben de ona, 'O arkadaşlar onun damar yolunu açamadı zaten onlara bağırmaya hakkınız yok. Biz kimsenin canını yakmak için uğraşmayız' dedim. Ben böyle deyince yerinden kalkıp, yanıma geldi. Bana, 'O elini indireceksin lan, yapacağınız işe başlarım' diyerek küfürler etti sonra burnuma yumruk attı. Personel arkadaşlar ayırmaya çalışırken tırnakları ile kolumu çizdi. Sürekli bana ve oradaki personele hakaretler ediyordu. Şikayetçiyim" dedi.

TEMİZLİK PERSONELİNE TEKME , HEMŞİREYE HAKARET

Olayda tekme atılan temizlik personeli Ramazan Ç. (31) ve hakaret edilen hemşire Ayşe İrem B. (21) de Tuncay A. hakkında şikayette bulundu.

ADLİ KONTROL İLE SERBEST KALDI

Mahkemeye sevk edilen saldırgan, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.