Asker Eğlencesinde Çıkan Kavgada Polislere Ateş Ettiler

Son dakika haberi: Bursa 'da asker eğlencesinde kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada gruplar, bölgeye gelen polislere de ateş açtı.

Asker Eğlencesinde Çıkan Kavgada Polislere Ateş Ettiler

Bursa 'da polislere ateş ettiler.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Bursa 'da asker eğlencesi sırasında iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Şahıslar kendilerini ayırmak isteyen polis ekiplerine ateş etti. Polislere ateş açılması sonrası bölgeye hemen takviye ve çevik kuvvet ekipleri çağrıldı ve takviye ekiplerin gelmesiyle polis 8 şahsı ancak zor kullanarak gözaltına aldı.

Merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler mahallesinde bugün saat 18.00 sıralarında düzenlenen asker eğlencesinde iki Roman aile bilinmeyen bir sebepten dolayı kavgaya tutuştu. Silah bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada iki aileden de 5 kişi kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

POLİSLERE ATEŞ ETTİLER

İhbar üzerine olay yerine ilk önce polis merkezi bölgeye sevk edildi. Şahıslar, kavgaya müdahale eden polis ekiplerine saldırıp ateş açtı. Olay yerine çok sayıda takviye ekibin yanı sıra çevik kuvvet de sevk edildi.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE

Polis operasyonla ve biber gazıyla müdahale ederek olaylara karışan 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavganın yaşandığı yerde çok sayıda boş kovan bulundu.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara