Antalya Serik'ten Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazada Ölenlerin İsimleri Açıklandı

Antalya'da korkunç bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Antalya Serik'ten Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazada Ölenlerin İsimleri Açıklandı

Antalya'da feci kaza.

Antalya 'nın Erik İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Belkıs Mahallesi'nde Mehmet Ali Em yönetiminde olan bir otomobil, Harun Can Ateş yönetiminde olan başka bir otomobille çarpıştı. İki aracın çarpışmasının etkisi ile AAteş'in kullandığı araç , yol kenarında bulunan sulama kanalına devrildi. 

Çarpışma sonucu bölgede can pazarı yaşanırken çevredeki vatandaşlar duruma yardıma koştu ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

Bölgeye gelen ekipler , yaptıkları ilk incelemede Mehmet Ali Em ile diğer arabada bulunan Harun Can Ateş, eşi Sevgi Ateş, Şükriye Ateş, Gülsüm Em ve Sevda Em hayatını kaybetti. 

2 AYLIK HAMİLEYDİ

Bölgede polis ve olay yeri savcısının incelemesi sonrası 6 kişinin cansız bedeni Serik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Harun Can ile bundan 6 ay önce evlendiği öğrenilen Sevgi Ateş'in 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. 

TAZİYEYE GİDİYORLARDI

İki otomobil içinde bulunanların akraba oldukları ve taziyeye gittikleri öğrenildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA