Antalya'da Korkunç Olay! Şaka Yapıyor Zannediyorlardı, Can Verdi

Antalya'nın Serik ilçesinde, ailesiyle gittiği piknikte ırmağa giren Tayfun Karaşahin isimli genç bir anda suda çırpınmaya başladı.

Antalya'da Korkunç Olay! Şaka Yapıyor Zannediyorlardı, Can Verdi

Antalya'da Korkunç Olay! Şaka Yapıyor Zannediyorlardı, Can Verdi


Yakınlarının şaka yaptığını düşündüğü genç adam, bir anda gözden kayboldu... Korkunç Olay Antalya'nın Serik ilçesi Sarıabalı Mahallesi Şahin Tepesindeki Köprüçayı ırmağı kenarında saat 14.30'ta yaşandı. Deniztepe Mahallesi'nde oturduğu belirtilen Karaşahin ailesi, piknik yapmak için bölgeye gittiğinde, Tayfun Karaşahin isimli 16 yaşındaki genç ırmağa girdi.

Bir süre sonra genç adam suda çırpınmaya başladı. Ailesi ve çevredeki vatandaşlar Tayfun'un önce şaka yaptığını zannetti. Kısa sürede durumun ciddi olduğunu anlayan çevredekiler ve aile bireyleri, Tayfun'u kurtarmak için suya atladı fakat çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Kaymakam Haluk Şimşek ile Jandarma Komutanı'nın da takip ettiği aramada, 2 saat sonra Tayfun'un suya girdiği noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde cansız bedeni bulundu. Talihsiz gencin yakınları acı haberi alınca sinir krizleri geçirirken, Tayfun Karaşahin'in cansız bedeni  Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.