Antalya'da Feci Olay: İnşaata İhtiyaç Gidermek İçin Giren Kadına İğrenç Saldırı

Son dakika haberi: Antalya 'da feci bir olay meydana geldi. Bir kişi , Z.Y. isimli kadına tehditle tecavüz etti.

Antalya'da Feci Olay: İnşaata İhtiyaç Gidermek İçin Giren Kadına İğrenç Saldırı

Antalya Kepez 'den son dakika haberi geldi.

Antalya 'nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ,  inşaat halinde olan bir binanın dördüncü katında tecavüz dehşeti yaşandı.  Kumluca ilçesi 'nden Muratpaşa ilçesi 'ne  gelen Z.Y. isimli kişi, mahalleden geçtiği esnada, tuvalet ihtiyacını gidermek için inşaat halinde olan   binaya girdi. Genç kadının binaya girdiğini gören bir kişi onun hemen ardından inşaata girdi ve  Z.Y. isimli kadını tehdit ederek onu 4 'üncü kata zorla çıkardı...

Saldırgan , burada 4 'üncü kata çıkardığı kadına tecavüz etti. Saldırgab tecavüz sonrası bölgeden kaçmak için hazırlanırken Z.Y. hemen polisi aradı. Tam kaçacakken kadının polisi aradığını gören saldırgan , Z.Y. 'nin telefonunu zorla aldı ve bölgeden kaçtı.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. 

UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLISI

Hırsızlık kaydı olduğu ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen  Z.Y. 'nin çelişkili ifadeler vermesi nedeniyle polis ekipleri çok yönlü çalışmalar başlattı.  Ekip arabasına alınan ve ilk ifadesi burada alınan  Z.Y., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Z.Y. 'nin çelişkili ifadeler vermesi sonrası olay ile ilgili   geniş çaplı araştırma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA