Antalya'da 4 Kişi Öldü: Nedeni Bitcoin Çıktı

Önceki gün Antalya'da katliam gibi bir olay meydana geldi. Yaşanan feci olayda aynı aileden 4 kişi ölü bulundu. Katliamın nedeni Bitcoin ve borçlar çıktı.

Antalya'da 4 Kişi Öldü: Nedeni Bitcoin Çıktı

Aile katliamının arkasından Bitcoin çıktı.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde dün feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Güzeloba Mahallesi'nde bir sitedeki villada 40 yaşındaki Mustafa Gider, babası 73 yaşındaki Muzaffer Gider, annesi Gülsen Işık Gider ve kız kardeşi 45 yaşındaki Gamze Gider, silahla vurulmuş şekilde, yerde kanlar içinde bulundu. 

Polis ekipleri yaptıkları incelemede Mustafa Gider'in babası, annesi ve kız kardeşini pompalı tüfekle öldürdüğü daha sonra ise intihar ettiği tespit edildi. 

Olayın iç yüzü ise ortaya çıktı. Edinilen bilgiere göre olayın Bitcoin nedeniyle yaşandığı öğrenildi. Hala Nimet Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa Gider'in arkadaşlarından borç aldığını ve o parayı da kripto paraya  çevirdiğini söyledi. 

Daha sonra borcunu ödemeyen bu kişinin bunalıma girdiğini, psikolojisinin bozuk olmadığını , dürüst biri olduğunu söyleyen Halası, olaya inanamadıklarını söyledi. Halası yaptığı açıklamada "Arkadaşından 35 bin lira borç para almış ve bitcoin oynamış. Arkadaşı da parayı acilen istemiş. Onun bunalımına girdi herhalde. Daha önce de otelde çalışırken kazandığı 250 bin lirayı ve aracını bitcoinde kaybetti." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA