Anne 6 Yaşındaki Çocuğunu Aç Bıraktı İşkence Yaptı: Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Annesinden şiddet gören, eziyet gören 6 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı. Aç bırakılan çocuk , doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Anne 6 Yaşındaki Çocuğunu Aç Bıraktı İşkence Yaptı: Çocuk Hayatını Kaybetti

İzmir'de feci olay: 6 yaşındaki çocuk anne kurbanı oldu.

Korkunç haberin adresi İzmir Torbalı oldu. Edinilen son bilgilere göre Torbalı ’da meydana gelen feci olayda, Ayrancılar İnönü Mahallesi ’nde  oturmakta olan  6 yaşındaki O.Ç.K. isimli çocuk, iddialara göre annesi Ö.K. tarafından uzun süredir işkence ve eziyet görüyordu.

İddialara göre 6 yaşındaki çocuğa işkence eden ve onu aç bırakan anne, işkencenin dozunu  her geçen gün daha da artırdı. Eziyetlerin artması ve aç kalması sonucu fenalaşan çocuk, hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan çocuk , daha sonra özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan inceleme sonrasında, çocuğun vücudunda çok sayıda darp izlerine rastlandı.

Hastaneye kaldırılan ve tedavisine devam edilen 6 yaşındaki O.Ç.K., doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

DİĞER KARDEŞLERİNDE DE DARP İZLERİNE RASTLANILDI

Hastane yetkilileri, darp izleri ve çocuğun aç kaldığını tespit ettikten sonra durumu Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığına şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, olayla ilgili incelema başlattı. Eve giden jandarma ekipleri, 9 ve 3 yaşındaki kardeşleri hastaneye götürdü ve muayeneye aldı.

Evdeki çocukların da vücutlarının farklı yerlerinde darp izlerine rastlanıldı. Jandarma ekipleri, anne Ö.K.’yı gözaltına aldı. Torbalı Adliyesine sevk edilen anne, tutuklanarak Şakran Cezaevine gönderildi. 

Kamubulteni.com  |  Ankara