Ankara Sincan'da Silahlı Soygun Dehşeti!

Ankara Sincan Mareşal Çakmak Mahallesi'ndeki bir market zincirinin şubesine giren 24 yaşındaki Oğuzhan S. kasada görevli market personelini silahla tehdit ederek 17 bin 936 lirayı alarak kaçmış, kısa süre sonra da bekçi ve polis ekiplerince yakalanmıştı. Şahıs, emniyetteki sorgusunda, soygunu markette çalışan bir arkadaşıyla planladıklarını söyledi.

Ankara Sincan'da Silahlı Soygun Dehşeti!

Ankara Sincan Mareşal Çakmak Mahallesi'nde Silahlı Soygun

Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen silahlı soyguna dair detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Ankara Sincan'da bir market zincirinin şubesine giren kar maskeli bir şahıs kasiyere silah doğrultarak 17 bin 936 lirayı çaldı. Olay sonrası kayıplara karışan şahıs, bölgeye sevk edilen polis ve bekçiler tarafından kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Sincan'da meydana gelen silahlı soygunun zanlıları yakalandı. Ankara'da bir markete giren kar maskeli şahıs silah zoruyla kasadaki 17 bin 936 lirayı alarak kaçmış, şahıs kısa süre sonra bekçi ve polisler tarafından kıskıvrak yakalanmıştı. Emniyetteki sorgusunda suç ortağını da itiraf eden şahıs, markette çalışan bir arkadaşıyla soygunu planladıklarını söyledi.

Oğuzhan S. isimli 24 yaşındaki şahıs ile arkadaşının emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.