Ankara , İzmir , İstanbul Seyahat Yasağı Ne Zaman Biter? İşte Tarih

Ankara, İstanbul ve İzmir için seyahat yasağı kalkıyor mu? Seyahat yasağı hangi tarihte kalkacak? İşte yayımlanan seyahat yasağı genelgesi.

Ankara , İzmir , İstanbul Seyahat Yasağı Ne Zaman Biter? İşte Tarih

Ankara, İstanbul , İzmir seyahat yasağı bitimi tarihi.

İçişleri Bakanlığı bir genelge yayımladı. Yayımlanan genelgede seyahat yasağının 1 Haziran 2020 günü kalkacağı ifade edildi. Bu genelge sonrası seyahat edecek vatandaşlar, Ankara, İstanbul ve İzmir için seyahat yasağının da 1 Haziran 'da kalkıp kalkmayacağını araştırmaya başladı.

HANGİ İLLERDE YASAK VAR?

Seyahat yasağı Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak için devam ediyordu. 

SEYAHAT YASAĞI GENELGESİ YAYIMLANDI

İçişleri Bakanlığı tarafındna yapılan açıklamada seyahat yasağının kalktığına yer verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ,Perşembe günü kabine sonrası seyahat yasağının 1 Haziran günü sona ereceğini söyledi.

Bu açıklama sonrası genelge bugün yayımlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede 15 şehir için seyahat yasağının kalktığına yer verildi. 81 şehre gönderilen genelgede 1 Haziran tarihinden itibaren giriş çıkışların serbest olacağına yer verildi.

ANKARA SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

Ankara için seyahat yasağı 1 Haziran günü kalkıyor.

İSTANBUL SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

İstanbul için seyahat yasağı 1 Haziran günü kalkacak.

İZMİR SEYAHAT YASAĞI KALKTI MI?

İzmir için seyahat yasağı 1 Haziran günü kalkacak.