Amcası Babası, Annesi Yengesi Çıkınca Büyük Şok Geçirdi

Kayseri 'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evlatlık olduğunu öğrenen kişi öz annesi olarak bildiği yengesini öldürdü ve intihar etti.

Amcası Babası, Annesi Yengesi Çıkınca Büyük Şok Geçirdi

Kayseri Melikgazi 'de feci bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre , Melikgazi ilçesi Yavuz Sultan Selim Caddesi Altınpark Apartmanı 'nın 9 'uncu katında meydana gelen feci olayda , kentte yaşayan Ahmet Doğan bundan 33 yıl önce doğan  'Muhammed Erdal Doğan' ismini verdikleri çocuğunu, Almanya'da yaşayan ve çocukları olmayan kardeşi Ferhat Doğan 'a evlatlık olarak verdi.

Almanya 'da yaşayan ve yengesini annesi olarak bilen   Muhammed Erdal Doğan, amcası Ferhat Doğan ve eşi İfakat Doğan çiftini yıllarca öz ailesi olarak tanıdı. Geçtiğimiz yıl Ferhat Doğan'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi sonrası  Muhammed Erdal Doğan, İfakat Doğan ile birlikte yaşamaya başladı.

AMCASININ BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Almanya 'da yaşamakta olan Muhammed Erdal Doğan, İfakat Doğan ile birlikte Kurban Bayramı 'nı geçirmek üzere memleketine geldi. 

Burada yakınları ile bir araya gelen Muhammed Erdal Doğan'a, ismi öğrenilemeyen bir akrabası tüm gerçekleri anlattı.  Bu kişi, Doğan 'ın  öz babasının amcası olarak bildiği Ahmet Doğan olduğunu söyledi.

DEHŞET SAÇTI

Bunun üzerine büyük şok geçiren Doğan, kendisine hakim olamadı. Cinnet getiren Muhammed Erdal Doğan, evde bulunan tabanca ile yıllardır annesi olarak bildiği yengesi İfakat Doğan 'a  saldırdı ve ona 5 el ateş ederek onu öldürdü.

Daha sonra silahı  kendi başına tabanca dayayan Muhammed Erdal Doğan, yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan komşular durumu hemen polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri , iki ismin de olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA