Ambulans Şoförünü Dövenler Serbest Kaldı

Hatay Kırıkhan'da koronaya yakalanan hastayı evinden almaya giden ambulans personeline saldırdılar. Yol vermediği gerekçesiyle şoförü ambulanstan indirip darp eden kişiler serbest kaldı.

Ambulans Şoförünü Dövenler Serbest Kaldı

Yol vermediği için ambulans şoförünü döven kişi serbest bırakıldı.

Hatay'da meydana gelen olayda sağlık çalışanına saldırı düzenlendi. Kırıkhan İlçesi'nde önceki gün koronavirüs tanısı konulan kişiyi evindne almaya giden hasta nakil aracının şoförü ile yoldan o esnada gitmeye çalışan ve ona yol vermeyen otomobilin sürücüsü Davud D. isimli kişi arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada aracın sürücüsü ambulans şoförüne saldırdı ve onu darp etti. Kırıkhan Belediyesine ait olduğu öğrenilen hasta nakil aracının şoförü Mustafa Başbay, yaşanan olay sonrası emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası polis ekipleri, olay ile ilgili soruşturma başlattı.  Başlatılan soruşturma kapsamında Davut D isimli kişi yakalandı ve gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

SERBEST KALDILAR

Emniyette ifadesi alınan bu kişi, daha sonra savcılığa sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BEN POLİSİM DEDİ

Otomobilin şoförü ile yanında bulunan kişi, ambulans sürücüsünü araçtan indirdi ve onunla tartışıp ona saldırmaya başladı. Bugün sosyal medya üzerinde dolaşan görüntülerde ambulans şoförünü darbettiği sırada gelenlere ve ambulans şoförüne "Ben polisim" diye bağıran şahsın, emlakçı olduğu öğrenildi.

İşte o anların görüntüsü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA