Akşam Kına Gecesi Vardı: Genç Kızın Feci Şekilde Öldü

Önceki gün akşam kına gecesi olan kız, babasının silahını çenesine dayadı ve yaşamına son verdi.

Akşam Kına Gecesi Vardı: Genç Kızın Feci Şekilde Öldü

Adıyaman 'ın Besni İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre kına gecesi gelin, çenesine silahı dayadı ve intihar etti.

Önceki gün öğleden sonraki saatlerde, Besni 'ye bağlı Oyratlı Köyü 'nde meydana gelen olayda, Nişanlısı F.K. isimli kişi ile akşam yapılacak kına için hazırlıklara devam eden Hülya Y. isimli kişi, hazırlıklar sırasında, babası Haci Y. 'nin evde bulunan tabancasını aldı ve kendisini odaya kilitledi. Silahla birlikte odaya giren ve kendini kilitleyen Hülya Y., burada bir süre bekledi ve babasının silahını çenesesine dayayarak ateşledi. 

silah  sesinin gelmesi ile çevredeki kalabalık hemen eve koştu. Kapıyı zorlayarak açanlar, genç kızı yerde kanlar içinde buldu. Durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. ve kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, Hülya Y. 'ye ilk müdahaleyi burada yaptı. 

İlk müdahalesinin ardından ambulansla Besni Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavisine burada devam edilen kızın, durumunun ağır olduğu belirlenince, daha iyi müdahale için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kısa sürede Adıyaman Üniversites Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen genç kız, yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda doktorların tüm müdahalesine rağmen genç kız Hülya Y. kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Otopsisi yapılması için morga kaldırılan Hülya Y. 'nin intihar etme nedeni jandarma ekipleri tarafından araştırılmaya başlandı.

Kamubulteni.com | Ankara

guncelgirisi.com