Ailesi Açıkladı: İşte Neslican Tay'ın Cenaze Töreni Tarihi ve Yeri

Kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan Neslican Tay 'dan acı haber önceki gün akşam geldi. Tüm Türkiye , Neslican 'dan gelen haberle yasa boğuldu. Peki Neslican Tay 'ın cenaze töreni ne zaman? Ne Zaman son yolculuğuna uğurlanacak?

Ailesi Açıkladı: İşte Neslican Tay'ın Cenaze Töreni Tarihi ve Yeri

Neslican Tay'ın cenaze töreni ne zaman , nerede saat kaçta?

Tüm dünya , önceki gün Neslican Tay 'dan gelen haberle yasa boğulmuştu. Kansere karşı verdiği savaşla sembol haline gelen Nesllican , uzun süren mücadelesini kaybetti ve hayata gözlerini yumdu. Neslican 'dan acı haberin gelmesi sonrası vatandaşlar , cenaze töreninin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki Neslican Tay 'ın cenaze töreni ne zaman? Neslican 'ın cenazesi ne zaman  , nerede ve saat kaçta son yolculuğuna uğurlanacak?

Kansere karşı verdiği ve 3 kere kazandığı savaşla herkesin sevgisini kazanan , azim ve kararlılığın, hayat enerjisi ile dolu olmanın sekbolü haline gelen Neslican Tay, dördüncü kez yakalandığı kansere önceki gün akşam yenik düştü. 

20 yaşına kadar 3 kere kansere yakalanan ve 4 'üncüde mücadeleyi sürdüremeyen Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini önceki gün akşam saatlerinde kaybetti. Ailesi Neslican Tay'ın cenaze töreni hakkında bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada Neslican Tay 'ın cenaze töreninin yarın düzenleneceği bildirildi. Cenaze töreni Neslican 'ın memleketi Rize 'de yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA