Adana'dan Son Dakika Haberi: 2 Kişi Sel Sularına Kapıldı

Adana 'dan gelen son dakika bilgisine göre , yoğun yağış nedeniyle meydana gelen sel sularına iki kişinin kapıldığı ve bu 2 kişinin kaybolduğu bildirildi.

Adana'dan Son Dakika Haberi: 2 Kişi Sel Sularına Kapıldı

Adana 'dan son dakika haberi geldi: 2 kişi sele kapıldı.

Adana' nın Kürkçüler Mahallesi 'nden bir son dakika haberi geldi. Edinlen son dakika bilgilerine göre mahalle girişinde 2 kişi sel sularına kapıldı.  Sel sularına kapılan bir araçta bulunan 2 kişi gözden kayboldu.

Merkez Sarıçam ilçesi Kürkçüler Mahallesi 'nin D-400 karayoluna bağlantısı olan kısmında meydana gelen feci olayda, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil sağanak nedeniyle oluşan sel sularına kapıldı.

Şiddetli sağanak nedeniyle meydana gelen sel sularına kapılan araçın içinde bulunan 4 kişiden 2 'si polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kurtarıldı.

Kalan 2 kişi ise polisin çabalarına rağmen kurtarılamadı ve gözden kayboldu. 

AFAD EKİPLERİ BÖLGEDE

2 kişinin sel sularına kapılması sonrası bölgeye AFAD ve takviye polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler , çalışmalarını sürdürüyor.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUK SON ANDA KURTARILDI

Sel sularına kapılan 11 yaşındaki çocuk, çevredeki vatandaşların çalışması ile kurtarıldı. İşte o anlar.

ADANA 'DA OKULLAR TATİL

Adana Valiliği tarafından yapılan açıklamada 25 Aralık 2019 Çarşamba günü okulların Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam İlçelerinde tatil edildiğine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA