Adana'da Feci Olay: İki Kuzen Arasında Çıkan Kavgada Namus Cinayeti

Adana Ceyhan'dan son dakika haberi geldi. İki kuzen arasında çıkan tartışma cinayetle sonlandır. Ramazan Y. , kuzenini namus meselesi yüzünden öldürdüğünü , pişman olmadığını söyledi.

Adana'da Feci Olay: İki Kuzen Arasında Çıkan Kavgada Namus Cinayeti

Adana'da feci olay: "Namus meselesi yüzünden öldürdüm"

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Antalya'da çalışmakta olan ve yılbaşı tatili nedeniyle izinli olan Gökhan Y. Ceyhan'da İnönü Mahallesi'nde bulunan kuzeni Ramazan Y'nin yanına geldi. Burada konuşmaya başlayan iki kuzen, bir yerden sonra tartışmaya başladı. Önce sözlü olarak başlayan ve kısa sürede büyüyen tartışmada tüfek kullanıldı.  

Tartışma sırasında Gökhan Y isimli kişi, kuzeni Ramazan Y tarafından vuruldu. Hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Saldırgan ise bölgeye gelen polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı ve emniyete götürüldü. 

"NAMUS MESELESİ YÜZÜNDEN"

Gözaltına alınan zanlının ifadesinde "namus meselesi yüzünden öldürdüm" dediği belirtilirken, Ramazan Y.'nin adliyeye getirildiği sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere “Hak eden hakkını aldı” diye bağırması ise dikkat çekti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA