Adana Sarıçam'da Feci Kaza: Olay Yerine Gelen Kadın Polis Yıkıldı

Son dakika haberi Adana 'dan geldi. Sarıçam 'da meydana gelen feci kazada 3 kişi yaşamını yitirdi 2 kişi ise hayatını kaybetti.

Adana Sarıçam'da Feci Kaza: Olay Yerine Gelen Kadın Polis Yıkıldı

Kadın polisimiizn yıkıldığı o an.

Adana 'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, tarlaya çalışmaya giden kadın ile kızının da aralarında olduğu 3 kişi yaşamını yitirdi. 2 kişi ise kaza sonucu yaralandı ve hastanede tedabi altına alındı.

Adana :Sarıçam 'da meydana gelen olayda, bugün sabah saatlerinde ailesiyle birlikte tarlaya gitmek üzere yola açıktığı bildirilen Ahmet Kaysanık 'ın ikametinde olan otomobil, 37 yaşındaki Mehmet Aydın'ın yönetiminde olan kamyonetle çarpıştı.  Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada araç hurdaya döndü.

Hurdaya dönen araç içinde bulunan 48 yaşındaki Münevver Kaysanık ve 22 yaşındaki kızı Serpil Kaysanık ile kamyonet şoförü Mehmet Aydın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Feci kazada eşi ve kızını kaybeden otomobil sürücüsü Ahmet Kaysanık ve kardeşi Ömer Kaysanık ise yaralandı ve bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Acı olayı duyan aile yakınları ise hemen olay yerine akın etti ve büyük acı yaşadı. 3 kişinin yaşamını yitirdiği trafik kazasını telefonla haber alıp olay yerine gelen kadın polis memuru ise , feci kazada  yakınlarının ölüm haberiyle yıkıldı.

Kazada teyzesinin oğlu Ahmet Kaysanık 'ın yaralandığını, eşi Münevver Kaysanık ile kızının hayatını kaybettiğini öğrenen kadın polis, yakınlarına sarılıp gözyaşları döktü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA