Açıklamalar Gelmeye Başladı! Cuma Günü Okullar Tatil mi?

Bayburt'ta yoğun kar yağışı nedeniyle perşembe günü eğitim öğretime ara verilmiş, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personel izinli sayılmıştı. Aksaray, Ankara, Eskişehir ve Konya'da öğrenci ve veliler kar tatili duyurusu bekliyor. Adıyaman, Çorum, Rize , Malatya , Aksaray, Bingöl , Tunceli, Sivas, Giresun, Tokat, Samsun, Ordu şehirlerinde 27 Aralık'ta kar tatili vardı. Karaman'da 28 Aralık'ta okullar tatil mi?

Açıklamalar Gelmeye Başladı! Cuma Günü Okullar Tatil mi?

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Devam etmekte olan yoğun kar yağışı ve meteorolojik verilere göre devamında oluşacak don ve buzlanma nedeniyle 27Aralık Perşembe günü(yarın) ilimiz genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızda çalışmakta olan hamile ve engelli personelimiz izinli sayılacaktır." demişti. Bayburt'ta bazı bölgelerde kar yağışının devam ettiği bildirilse de henüz Cuma gününe ilişkin kar tatili açıklaması gelmiş değil. Sosyal medya kullanıcıları kar tatili ya da Bayburt ile ilgili son gelişmeleri Bayburt Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından takip edebilir. Kar tatili açıklaması gelmesi halinde anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

BUGÜN BİR ÇOK ŞEHİRDE KAR TATİLİ VARDI

27 Aralık gününde Adıyaman, Çorum, Rize , Malatya , Aksaray, Bingöl , Tunceli, Sivas, Giresun, Tokat, Samsun, Ordu illerinde bazı ilçeler ve il genelinde kar tatili açıklamaları gelmişti. Henüz netleşen kar tatili açıklamaları gelmedi. Cuma gününe ilişkin açıklama gelmesi halinde siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

Karaman'da olumsuz hava koşullarından dolayı yarın eğitim öğretime ara verildi. Kentte devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanmadan dolayı şehir genelinde okulların tatil edildiği açıklandı. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından kar tatili ile ilgili, "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 Aralık 2018 Cuma günü Karaman merkez ve merkeze bağlı köylerimizde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir." denildiği görüldü.

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESMİ İNTERNET SAYFASINDAKİ DUYURU İÇİN TIKLAYIN.

Karaman'da olumsuz hava koşulları eğitim öğretime engel oldu!

Karaman genelinde süren kar yağışı, buzlanma ve aşırı don il genelinde okulların tatil olmasına neden oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşullarının yarında devam edeceği , 28 Aralık'ta İl Merkezi ile bağlı köylerdeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edileceğini bildirdi.

KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Mevlüt KUNTOĞLU

İl Milli Eğitim Müdürü 1960 da Konya´nın Karahüyük köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde bitirdi. 1981 yılında Konya İmam Hatip Lisesini, 1985 yılında da Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 1986 yılında Siirt Eruh YİBO’da göreve başladı. 1988-1991 yıllarında Eruh Lisesi Müdürlüğü, 1991-2004 yılları arasında ortaokul ve ilköğretim okulu müdürlüğü yaptı. 2004 yılında Konya Selçuklu A.Hazım Uluşahin İlköğretim Okulu Müdürü iken Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etti. 19.12.2012 tarihinde Mardin, 04.02.2015 tarihinde ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 09.02.2017 tarihinde başladığı Karaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine halen devam etmektedir.

İndirmek için TIKLAYIN.