Abi-Kardeş Dehşet Saçtı! Kıskançlık Krizi Kanlı Bitti: 2 Ölü, 4 Yaralı

 Sakarya'da S.Ç, ayrıldığı nişanlısının evini basarak eski nişanlısı, eski nişanlısının anne ve babası ile eski nişanlısının nişanlısını tabancayla vurarak yaralandı.

Abi-Kardeş Dehşet Saçtı! Kıskançlık Krizi Kanlı Bitti: 2 Ölü, 4 Yaralı

S.Ç.'nin kardeşi M.Ç. ise aracıyla olay yerine giderken, kırmızı ışıkta duran ve yavaş kalkış yaptığını iddia ettiği aracın sürücüsü ile yanındaki kişiyi silahla vurarak katletti.  Sakarya'da meydana gelen olaylar zinciri akıllara durgunluk verdi. Dün gece saatlerinde S.Ç. isimli şahıs, eski nişanlısının nişanlandığını öğrenince kıskançlık krizine girdi. Tabancasını yanına alan şahıs, genç kızın evini bastı. S.Ç. isimli saldırgan burada genç kızın annesi, babası, nişanlısı ve genç kızı tabancayla yaraladı.

Şahıs olay yerinden kaçarken, yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  İlgili şahsın kardeşi ise olayları duyunca yola çıktı. Bölgeye yaklaştığı esnada kırmızı ışıkta duran 26 yaşındaki Resul Ankıt'a yavaş kalkış yaptığı gerekçesiyle sinirlenen M.Ç. isimli şahıs silahına davranarak Resul Ankıt ve yanındaki 29 yalındaki Davut Bilgin'i tabancayla vurarak öldürdü. Polis olayın ardından kaçan M.Ç.'yi yakalayarak gözaltına alırken, S.Ç.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.