9 Yaşındaki Erkek Çocuğuna İğrenç Saldırı

Son dakika haberi: İstanbul Sultanbeyli 'de meydana gelen olayda bir kişi, 9 yaşındaki erkek çocuğunu tehditle eve götürdü ve ona cinsel istismarda bulundu.

9 Yaşındaki Erkek Çocuğuna İğrenç Saldırı

İstanbul 'da erkek çocuğuna iğrenç saldırı.

İstanbul Sultangazi 'den son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre 19 yaşındaki bir kişi, 9 yaşındaki  küçük çocuğu tehditle zorla evine götürdü ve ona cinsel saldırıda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından saldırganın daha önce başka bir çocuğa da tecavüz ettiği öğrenildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarfından olay ile ilgili iddianame hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Söz koınusu iddianamede ilkokul 3 'üncü sınıfta okumakta olan 9 yaşındaki H.G. isimli kişinin halı sahada arkadaşıyla top oynadığı , daha sonra 19 yaşındaki Mücahit B. isimli kişinin geldiği ve onu zorla okulun yanındaki sokağa götürdüğü görüntülere yer verildi. 

Dondurmacının yanında oturan ve mahallede Müco olarak tanınan kişinin burada dairesi olduğu ve mağdur çocuğu bir şey alıp döneceklerini söyleyerek zorla o eve götürdüğü öğrenildi. Çocuğu eve zorla götüren bu kişi ona cinsel saldırıda bulundu. Küçük çocuk kaçmaya çalışmış ama kurtulamamış elinden.

Olay sonrası ailesine her şeyi anlatan küçük çocuğun sözleri sonrası aile polise gitti. Polis ekiplerine giden aile , 19 yaşındaki Mübahit B 'den şikayetçi oldu. 

Mağdurun babası olayla ilgili verdiği beyanda H.G. isimli 9 yaşındaki çocuğun öz babası olduğunu , olay günü evde olduğunu , bu sırada oğlunun telaşlı şekilde eve geldiğini gördüğünü söyledi. Çocuğuna neden erken eve geldiğini soran baba, "O abi orda" dediğini, dışarıya çıktığında oğlunun arkadaşları ile karşılaştığını, oğlunun arkadaşının şahsı kendisine uzaktan gösterdiğini, kendisine "H.G.'yi bıçak ile korkutup eve götürüp soymaya çalışmış" dediğini aktardı. Baba, bıçakla tehdit sonrasında olanları oğlunun kendisine olayları anlattığını kaydetti.

ARKADAŞINA DA SALDIRMIŞ

Söz konusu iddianamede bu kişinin bıçakla korkutup başka bir kişiye de cinsel istismarda bulunduğunu , küçük çocuğun hemen kaçtığına yer verildi. 

Şüpheli ise ifadesinde, H.G.'ye dokunmadığını, onu kardeşi gibi gördüğünü, asla istismar etmediğini, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini ileri sürdü.

YARGILANACAK

Savcılık, şüpheli Mücahit B.'nin 'Çocuğun Cinsel İstismarı', 'On İki Yaşından Küçük Mağdurların Cinsel İstismarı', 'Silahla Tehdit', 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçlarından ceza almasını talep etti. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA
Kaynak: Sabah