8 Mart'ta Huzurevinde Elle Taciz Skandalı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde huzurevinde nöbetçi olarak kalan kadın, müdür yardımcısının kendisini taciz ettiğini söyleyerek emniyete gitti ve şikayetçi oldu.

8 Mart'ta Huzurevinde Elle Taciz Skandalı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde taciz skandalı.

İzmir Torbalı'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Aile Bakanlığı'na bağlı olan bir huzurevinde müdür yardımcısının çalışana tacizde bulunduğu iddia edildi. Gelen iddialara göre Murat P isimli müdür yardımcısının, 8 Mart Gecesi Huzurevinde nöbetçi bakım personeli olarak çalışmakta olan Ümmü Y isimli kişiyi elle taciz ettiği belirtildi.

Mesai bittikten sonra hemen Tırbalı Emniyet Müdürlüğü'ne giden kadın, kendisini taciz eden Murat P isimli kişi hakkında ikayetçi oldu. Ümmü Y, bu kişinin daha önce de kendisini telefondan rahatsız ettiğini ,mesaj göndererek taciz ettiğini söyledi. 

SERBEST BIRAKILDI

Şikayet üzerine polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. Başlatılan soruştuırma kapsamıda adresi belirlenen Murat P gözaltına alındı. İfadesi alınan bu kişi serbest bırakıldı. 

AÇIĞA ALINDI

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan bu kişi, Kaymakamlık tarafından açığa alındı. Adli soruşturmanın yanı sıra bu kişi hakkında idari soruşturma da açıldı. 

Murat P'nın emniyetteki ifadesinde olayı kabul etmediği bildirildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA