70 Yaşındaki Kişi, Zihinsel Engelli Öz Erkek Yeğenine Tecavüz Etti

Bilecik 'te feci bir olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Pazaryeri İlçesi 'nde 70 yaşındaki bir kişi zihinsel engelli yeğenine tecavüz etti.

70 Yaşındaki Kişi, Zihinsel Engelli Öz Erkek Yeğenine Tecavüz Etti

Tüyleri diken diken eden bir tecavüz olayı yaşandı.

Bir hergün böyle iğrenç olayları yazarken büyük üzüntü duyuyoruz ancak böyle sapıkların, pisliklerin sonu gelmiyor. İğrenç saldırının bu seferki adresi Bilecik oldu.

Bilecik 'in Pazaryeri İlçesi 'ne bağlı olan Demirköy 'de 70 yaşındaki Selim G. isimli saldırgan , zihinsel engelli olan ve 41 yaşında olduğu öğrenilen yeğeni H.T. isimli erkeğe tecavüz etti. 

YAŞADIKLARINI BİR TANIDIKLARINA ANLATTI

41 yaşındaki H.T. isimli zihinsel engelli erkek , yaşadığı korkunç anları bir tanıdığına anlattı. Bunun üzerine tanıdığı da durumu hemen kişinin kız kardeşine söyledi. Durumdan haberdar olan H.T. 'nin kardeşi E.T. , hemen jandarmaya gitti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

E.T. jandarmaya gitti ve durumu anlatarak şikayette bulundu. Olay sonrası Jandarma soruşturma başlattı ve ekipler Salim G. isimli saldırganı gözaltına aldı. 

TUTUKLANDI

Jandarma , gözaltına aldığı Salim G 'yi sağlık kontrolündne geçirdikten sonra Jandarma Karakoluna götürdü ve saldırganın ifadesini aldı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırgan, savcılık ifadesinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA