52 Yaşındaki İşçiden 6 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Son dakika haberi: Bir eve sıva yapmak için giden işçi, evin 6 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç saldırıda bulundu.

52 Yaşındaki İşçiden 6 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

6 yaşındaki çocuğa iğrenç saldırı.

Ağürı Doğubeyazıt 'tan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, sıva yapmak için gittiği evde bulunan 6 yaşındki kız çocuğuna iğrenç saldırıda bulunan kişi sonunda yakalandı. 

52 yaşındaki M .E. isimli kişi, bundan 5 gün önce Doğubeyazıt 'ta bulunan bir evin dış cephesine sıva yapmak için gitti. Ailenin çağırdığı M.E. isimli işçi, çalışmasının ikinci gününde evin tuvaletini kullanmak için ev sahibinden izin istedi. 

İçeri giren bu kişi, evde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. 

Daha sonra anne eve gledi ve kızının ağladığını gördü. Kızına neden ağladığını soran anne , ondan cevap almaya çalışırken , çocuğun konuşmasını engellemek isteyen saldırgan M.E., inşaat demir korkuluğundan düştüğünü , kızın o nedenle ağladığını söyledi. 

ÇOCUK ANLATTI

Çocuk ise yaşananları annesine anlattı. Bunun ardından M.E. , evden kaçtı. Hemen polisse giden aile, saldırgandan şikayetçi oldu. 

4 GÜN BOYUNCA ARANDI

Şikayet sonrası olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında M.E. 4 gün boyunca arandı. 3 gün dağlık yolu kullanan ve Taşlıçay İlçesi 'ne kaçan M.E. 'yi ve mağdur aileyi tanıyan ortak bir kişi, "Seni İran sınırından yurt dışına kaçıracağım" diyerek onu kandırdı ve  M.E.'yi polise teslim etti.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen iğrenç saldırgan , sorgusunda her şeyi itiraf etti.  52 yaşındaki M.E., "Üzerimi giydiğim anda annesi geldi. Ben durumu anlattım. Bağrışma üzerine kaçtım" dedi.

TUTUKLANDI

İfadesi sonrası adliyeye sevk edilen M.E. savcılık ifadesi sonrası mahkemeye sevk edildi. Mahkeme , tacizci hakkında tutuklama kararı verdi ve onu cezaevine gönderdi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA