5 Aylık Hamile Kadın 3 Yaşındaki Kızıyla Birlikte Ölü Bulundu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde outrdukları dairenin banyosunda 5 aylık hamile kadın ile 3 yaşındaki kızı banyoda ölü bulundu.

5 Aylık Hamile Kadın 3 Yaşındaki Kızıyla Birlikte Ölü Bulundu

Yürek yakan olay, akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi'nde yaşandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, 5 aylık hamile eşi Hatice Ekin'den bir süredir haber alamayan eşi Osman Ekin, yakın akrabalarını Hatice Ekin'i kontrol etmeleri için uyardı.

Eve gelen Osman Ekin kapıyı çaldı fakat kapıyı açan kimsenin olmaması üzerine akrabalar balkondan eve girdi. Evin banyosunda 5 aylık hamile olduğu belirtilen 22 yaşındaki Hatice Ekin ile 3 yaşındaki kızı Zelal'i hareketsiz bulan akrabalar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler anne ve kızının hayatını kaybettiğini belirlerken, durumun bildirilmesi üzerine baba ve akrabalar sinir krizi geçirdi.

Anne-Kızın ölümünün şofbenden kaynaklı olabileceğini belirten komşular, sabah saatlerinde Başkentgaz'dan bir ekip geldiğini ve az miktarda gaz sızıntı olayının olduğunu onayladığını belirtti.  Anne kızın ise 13.00 sularında banyoya girdiği , komşuların su sesini bu saatlerde duymaya başladığı, talihsiz anne ve kızının cansız bedenlerinin ise saat 20.00'de bulunduğu belirtildi.