2 Ay Önce Evlenmişti: Serinlemek İçin Suya Giren Genç Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'tan acı haber geldi. 27 yaşındaki polis memuru Mehmet Aslan, girdiği baraj göletinde boğuldu. Hastaneye kaldırılan Aslan, tm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 Ay Önce Evlenmişti: Serinlemek İçin Suya Giren Genç Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş'tan son dakika haberi: Polis memuru hayatını kaybetti.

Gaziantep'ten ailesi ile birlikte piknik yapmak üzere Onikişubat İlçesi Kılavuzlu Mahallesi 'nde bulunan Kuş Tepesi bölgesine gelen polis memuru 27 yaşındaki Mehmet Aslan, burada bulunan Kılavuzlu Barajı 'na serinlemek için girdi. 

Baraj göletine giren polis memuru Aslan, dakikalar sonra gözden kaybold. Aslan'ın kaybolduğunu gören çevredeki vatandaşlar hemen duurmu ekiplere bildirdi. Bölgeye jandarma, polis ve Büyükşehir Belediyesinin sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptıkları çalışma sonrası Mehmet Aslan'ı sudan çıkardı ve bölgedeki sağlık personelleri, ilk müdahaleyi burada yapıp onu Kahramanmaraş  Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan polis memuru, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İKİ AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Edinilen bilgilere göre 27 yaşındaki polis memuru Aslan'ın bundan iki ay önce evlendiği ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA