14 Yaşındaki Çocuk, Babasını Öldürüp Okula Gitti

Malatya'da meydana gelen olayda bir çocuk, kendisine sürekli kızan babasına sinirlendi ve onu öldürdü.

14 Yaşındaki Çocuk, Babasını Öldürüp Okula Gitti

Malatya'da feci olay: Babasını öldürdü , hiçbir şey yokmuş gibi okula gitti.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde bulunan Kaynarca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, annesi, babası ve oğlu ile birlikte yaşayan Reşat Aksakal isimli kişinin odasından silah sesleri geldi. Silah seslerinin ardındna anne ve babası hemen odya gitti. Burada oğullarını yerde kanlar içinde buldu. 

Aksakal'ın intihar ettiğini düşünen ailesi, polis ile sağlık ekiplerine durumu bildirdi. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Aksakal'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. 

OKULDA ARKADAŞINA ANLATMIŞ

Olayla ilgili polis soruşturması başlatılırken okulda olan A.A.'nın arkadaşı R.F. isimli kişi baba Adil Aksakal'ı aradı ve torunu A.A.'nın babasını tüfekle öldürdüğünü kendisine söylediğini aktardı. Bunun üzerien Adil Aksakal polise gitti ve bildiklerini anlattı. Okula giden Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, A.A. isimli 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. 

SÜREKLİ KIZIYORDU

Gözaltına alınan A.A.'nın pedagog eşliğinde ifadesi alındı ve A.A., "Babam eve geç gitmem nedeniyle bana sürekli kızıyordu. Baskı yapıyordu. Sürekli olarak şiddet uyguluyordu. Ben de sinirlendim ve silahla ateş ederek kendisini vurdum" dedi.

İNTİHAR SANDIM AMA...

Acılı baba Adil Aksakal ise yaşanan olay ile ilgili, "Oğlumun intihar etmiş olabileceğini düşünürken telefonum çaldı. Açtığımda torunum A.,'nın okuldan arkadaşı, bana oğlumu torunumun öldürdüğünü söyledi. Aralarında problemler vardı ama inanın böyle bir şey yapacağı aklımızdan geçmedi" dedi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA