13 Yaşındaki Öz Kızını İki Defa Hamile Bıraktı

Sinop'ta kan donduran olay ortaya çıktı. Durağan 'da meydana gelen olayda 11 yaşında doğum yapan ve 13 yaşında yeniden hamile kalan kızın iki çocuğununda kendi öz babasındna olduğu ortaya çıktı.

13 Yaşındaki Öz Kızını İki Defa Hamile Bıraktı

Sinop'ta iğrenç olay: Öz kızını 2 defa hamile bıraktı.

Sinop 'un Durağan ilçesinden mide bulandıran haber geldi. Edinilen bilgilere göre burada yaşamakta olan Ö.N.T. isimli kız çocuğu, henüz 11 yaşındayken hamile kaldı ve  bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

11 yaşında doğum yapması nedeniyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ifadeler alındı ve 55 yaşında olan duyma engelli E.T. isimli kişi gözaltına alındı. 

Bu şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Verilen talimat sonrası E.T. isimli kişi ile bebekten DNA örnekleri alındı. Alınan örneklerin incelenmesi sonrası ikisinin DNA 'larının uyuşmadığı ortaya çıktı. 

DNA testi sonucu bebeğin babasının duyma engelli E.T. olmadığının ortaya çıkması sonrası bu kişi tahliye edildi.

SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ

Bu olay sornası çelişkili ifadeler veren çocuk ailesinden alındı. Bebeği ise Samsun Yetiştirme Yurdu 'nda koruma altına alındı. 

YENİDEN HAMİLE KALDI

13 yaşında olan Ö.N.T'nin geçtiğimiz aylarda yeniden hamile kaldığı öğrenildi. Yeniden hamile olduğu ortaya çıkan 13 yaşındaki çocuk , kendisine istismarda bulunan kişiyi tanımadığını söyledi. Daha sonra da verdiği ifadelerde çelişkili sözler söyleyen 13 yaşındaki kız, ailesinden alındı ve Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

KIZIN BABASINDAN DNA ÖRNEĞİ ALINDI

Polis ekipleri soruşturmayı genişletti ve şu anda 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile olan 13 yaşındaki kızın karnındaki bebekten ve kızın öz babası Ömer T'den DNA örnekleri aldı. 

ÖZ BABASI İKİ DEFA HAMİLE BIRAKMIŞ

Alınan DNA örnekleri incelendi ve 2 bebeğin babasının da 13 yaşındaki kızın öz babası olduğu ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Kendi öz kızına cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan baba Ömer T. polis ekipleri taafından yakalandı ve gözaltına alındı.

İfadesi sonrası adliyeye sevk edilen Ömer T. tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

Kamubulteni.com'a üye olmak ve yorum yapmak için Tıklayın