11 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kıza Markette Taciz

İstanbul Esenler'de meydana gelen olayda 47 yaşındaki bir kişi, 11 yaşındaki zihinsel engelli kıza marketin ortasında cinsel saldırıda bulundu.

11 Yaşındaki Zihinsel Engelli Kıza Markette Taciz

Zihinsel engelli kıza markette iğrenç saldırı.

İsanbul Esenler'den feci bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre Esenler'de bulunan bir işyerinde 11 yaşındaki zihinsel engelli kıza cinsel saldırı gerçekleşti. 47 yaşındaki A.Ö. isimli kişi markete geldi. 11 yaşındaki zihinsel engelli kızın markete girdiği , bu sırada 47 yaşındaki kişi ona arkadan yaklaştı ve kıza elle cinsel saldırıda bulundu ve küçük kızı öpmeye çalıştı. Sosyal emdya üzerinde kısa süre içinde yayılan görüntülerde adamın kız çocuğuna para verdiği de görüldü. 

OTOGARDA YAKALANDI

Skandal görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve sapık 15 Temmuz Demokrası Otogarı'nda yakalandı ve karakola götürüldü. Karakola götürülen bu kişi ifadesinde pişman olduğunu söyledi.  Karakol ifadesinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli A.Ö. savcılık ifadesinde "Söyleyecek bir şeyim yoktur, nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum. Çok pişmanım" dedi.

Savcılık ise sapığı tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk etti. Mahkemeye sevk edilen bu kişi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 

ŞEYTANA UYDUM

Şüpheli A.Ö. isimli kişi, hakimlik sorgusunda verdiği ifadesinde, "Göstermiş olduğunuz görüntülerdeki kişi benim. Ben bir anlık şeytana uydum, nasıl yaptım bilmiyorum. Çok pişmanım, serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi.

ADLİ KONTROL YETERSİZ KALIR

Sulh Ceza Hakimliği de adli kontrol tedbirinin yetersiz kalacağına kanaat getirerek şüpheli A.Ö.'nün "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA