Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımına Adaylardan Yoğun İlgi

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı yapacağına dair duyuru Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı , BİK ve ilgili resmi internet sayfaları üzerinden yayımlanmıştı.  Sahil Güvenlik Komutanlığı uızman erbaş alımı başvuru sayfası, şartları ve başvuru tarihleri belli oldu.

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımına Adaylardan Yoğun İlgi

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Uzman Erbaş Alımına Adaylardan Yoğun İlgi

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı yapacağına dair duyuru Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı , BİK ve ilgili resmi internet sayfaları üzerinden yayımlanmıştı. 

İlkokul, Ortaokul, Önlisans ve Lisans düzeyinden yeni iş haberleri ve daha fazlasını takip etmek için yeni açılan sayfaya ücretsiz katılım isteği gönderebilirsiniz. Katılma talebi için TIKLA.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş alımları bilgilendirme kılavuzu başlığı altında yayımlanan kılavuzda uzman erbaş alımları için başvuru yapacak adayların ; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ve erkek olması, en az lise mezunu olması, 27 yaşını bitirmemiş olması, askerliğini yapıyor ya da yapmış olması, askerlik hizmetini yapan adaylar için başvuru tarihinin ilk günü itibariyle terhisi üzerinden 5 yıldan fazla süre geçmemiş olması gibi şartları yerine getirmesi gerektiği vurgulanırken, adayların diğer başvuru özel ve genel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın Muhafız, Şoför, Sıhhiye , Kurbağa adam gibi branşlar için gerçekleştireceği alımlara kısa sürede adayların yoğun ilgisi görüldü.  Başvurular 13 Mayıs 2019 tarihi itibariyle başlamıştı. Uzman erbaş adayları, 23 Mayıs 2019 tarihine kadar www.sg.gov.tr adresinden yapılacak. Uzman erbaş alımına dair detaylı bilgilendirme, anlık gelişmeler, duyurular Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın resmi sitesinden takip edilebilecek.

Kamuya personel alımları, uzman erbaş alımları, polis alımları, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteninin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA