MSB Kara Kuvvetleri Piyade ve Komando Uzman Erbaş Alımı Söylentisi

Milli Savunma Bakanlığı 2019 yılı Kara Kuvvetleri Komutanlığı piyade ve komando uzman erbaş alımı başvurusu alınıyor mu? Gündemdeki haberler doğru mu?

MSB Kara Kuvvetleri Piyade ve Komando Uzman Erbaş Alımı Söylentisi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı piyade komadno alımı hakkında.

Daha önce de kaleme aldığımız yazımıda belirttiğimiz bir hususu, bize gelen yoğun mesajlar ve sorular sonrası  yeniden yazma gereği duyduk. Kamubulteni.com 'a mesaj atan gençler , Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'nın piyade komando uzman erbaş alımı yapıp yapmadığını , başvuruların nasıl yapılacağını sordu.

İLAN DPB 'DE VAR

Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfasında KKK uzman erbaş alımı ilanı 5 Şubat 2019 günü yayımlanmıştı. İlk olarak kamubulteni.com 'da yer alan ilana başvuruların 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacağı bildirilmişti.

DPB 'de hala bulunan ilan aşağıda >>

MSB 'DE İLAN KALDIRILDI

Devlet Personel Başkanlığı, son başvuru tarihi gelene kadar söz konusu ilanı sitesinde gösterecek. Ancak Milli Savunma Bakanlığı ,önceki yıllarda olduğu gibi , yeterli sayıda başvuru olduğunda, son başvuru tarihini beklemeden başvuru ekranını kapatıyor. 

Mülakatlara çağrılacak aday sayısında yeterli rakama ulaşıldığında başvuru ekranı kapatılmıştı. Ve bu başvuru ekranı 1 aydan fazladır kapalı. Ancak bazı internet siteleri , sanki başvuru hala devam ediyormuş gibi haber yapıyor. (Arama motoru Google 'a piyade uzman erbaş yazınca ilk sıralarda çıkıyor)

Özetle; Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı başvuru ekranı kapalıdır. Söz konusu alım için ilk seçim aşamaları yapılmadan da yeni ilanın gelmesine zor gözüyle bakılıyor. 

YENİ UZMAN ALIMI NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yıl, ikinci uzman erbaş alımı ilanı Eylül ayında yayımlanmıştı. Bu yıl da ikinci uzman erbaş alımının Eylül ayında yayımlanması bekleniyor.

MEMUR, ASKER, POLİS PERSONEL ALIMLARINI EN DOĞRU ADRESTEN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN