Jandarma Uzman Erbaş Alımında O Adaylara Şok (Yeni İlan Gelecek mi, Yedek Duyurusu Olacak mı?)

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı. Sonuçlara baktığımızda başvuru yapan on binlerce kişinin seçim aşamalarına , doğum tarihi nedeniyle katılamayacağı görüldü. İşte uzman erbaş alımı sonuçları için son bilgiler ve jandarma uzman erbaş alımı detayları.

Jandarma Uzman Erbaş Alımında O Adaylara Şok (Yeni İlan Gelecek mi, Yedek Duyurusu Olacak mı?)

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı: O adaylara şok.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımında sonuçlar önceki gün açıklandı. Sonuçların açıklanması ile birlikte mülakata girmeye hak kazanan adaylar belli oldu. 

LİSE MEZUNU KPSS İLE

Lise mezunu adaylar arasından 50 KPSS şartı ile ayrılan kontenjanda sınır 68 'e kadar düştü. 

LİSE MEZUNU KPSS'SİZ

Lise mezunu adaylar arasından KPSS şartsız ve KPSS 'den 50 'nin altında alan adaylar arasından mülakata çağrılan aday sıralaması doğum tarihine göre belirlendi. 23,07,1999 ve sonrasında doğan adaylar seçim aşamalarına çağrıldı.

Diğer mezuniyet şartlarında yaş ile KPSS taban puanlarını henüz öğrenemedik. Aşağıdaki yorum kısmından mezuniyet durumunuzu, doğum tarihinizi ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz. 

SAYFA ERROR VERİYOR

Jandarma resmi sayfası, aşırı derecede yüklenme olduğu için önceki günden beri açılmıyor . Sonuçların açıklanmasının üzerindne 1 gün geçti ama hala birçok aday sonuçlarını göremedi.

Siteye aynı anda çok fazla giriş olması nedeniyle site açılmıyor. Bu sorunun tek çözümü de beklemek. Siteye girişler azaldığında sonucunuzu görebileceksiniz.

Jandarma uzman erbaş sonuç sayfası için TIKLAYIN

MÜLAKATLARA GELMEYECEK ADAYLAR VAR

Her uzman erbaş alımında binlerce kişi, başvuru yapıp mülakatlara çağrıldığı halde seçim aşamalarına katılmamaktadır. Bazı adaylar , sağlık veya başka sorunlar nedeniyle mülakatlara gelmezken birçok aday herhangi bir mazereti olmadığı halde mülakatlara girmemektedir. 

YEDEK ADAY ÇAĞRISI OLACAK MI?

22 bin askeri personel alımı için 40 bin aday seçim aşamalarına çağrıldı. Başvuru yapanların çoğu seçim aşamalarına çağrılmadı. En çok merak edilen konu ise , mülakata girmeyen adayların yerine yeni aday çağrısı yapılıp yapılmayacağı konusu oldu.

Ancak yedek aday ile ilgili herhangi bir ifadeye yer verilmedi. 

Ancak alınması gereken sayının tamamlanmaması durumunda yeni bir alım duyurusu yayımlanabilir.

YENİ JANDARMA ALIMI DUYURUSU GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN