İlkokul ve Lise Mezunlarından Yoğun İlgi! Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

İlkokul ve lise mezunlarının askeri personel alımı duyurularına yoğun ilgisi sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı, İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ise uzman erbaş alımı yapılacak. Başvurular ilgili komutanlıkların resmi internet siteleri üzerinden gerçekleşiyor. İşte ilan detayları.

İlkokul ve Lise Mezunlarından Yoğun İlgi! Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

İlkokul ve Lise Mezunlarından Yoğun İlgi! Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 4 branş için gerçekleştireceği uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na da 1640 sözleşmeli er alımı için başvuru işlemleri Personel Temin sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur alımı, askeri personel alımı, polis ve bekçi alımı duyuruları geçtiğimiz aylarda art arda geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından polis, bekçi, subay ve astsubay alımı duyuruları yayımlanırken, MSB tarafından da sivil memur alımları, uzman erbaş ,subay ve astsubay alımı duyuruları yayımlandı. An itibariyle askeri personel alımı statüsünde 2 ilan yer alıyor. Bunlardan birisi en az lise mezunlarından , askerliğini yapmış ya da yapıyor olan adayların başvuru yapabileceği Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı, diğeri ise Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın en az ilkokul mezunlarından sözleşmeli er alımı. Başvuru şartları ve diğer detaylar ilgili komutanlıkların resmi sitelerinden öğrenilebildiği gibi, başvurular da internet üzerinden yapılabiliyor.

İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans düzeyinden iş fırsatlarını takip etmek için TIKLA ve KATIL.