Yeni İlanlar Geldi: İŞKUR'dan 4 Şehre 508 Personel Alımı-TYP

Türkiye İş Kurumu resmi sayfasından yayımlanan duyuruda, 4 farklı şehre mezuniyet şartsız ve sınavsız 508 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlanlar ve başvuru detayları haberimizde.

Yeni İlanlar Geldi: İŞKUR'dan 4 Şehre 508 Personel Alımı-TYP

TYP kapsamında farklı şehirlere personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yeni TYP ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda mezuniyet şartsız ve sınavsız personel alımı yapılacağına yer verildi. 

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda alınacak personellerin Adıyaman, Elazığ, Kırklareli ve Mardin İllerinde istihdam edileceğine yer verildi. Adaylar kamu kurumları ve belediyeler bünyesinde asgar ücretle geçici olarak çalıştırılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların, alım yapılan ilde ikamet etmesinin yanı sıra aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir. 

  • İŞKUR 'a kayıtlı ve işsiz olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (Açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç),
  • Alımın yapıldığı yerde ikamet ediyor olmak.

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER VE İLANLAR

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TYP başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa e Devlet girişinden de giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. bu ekranda belirtilen adımları takip edin ve TYP başvuru sayfasına gidin..

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN