Özel İdare Müdürlüğü İŞKUR TYP İle KPSS Şartsız Personel Alım İlanı Yayımladı

İŞKUR TYP ile Özel İdare Müdürlüğü tarafından Düzce ili için personel alım ilanı geldi. Afet (deprem) kapsamında 200 personel alımı gerçekleştirilecek.

Özel İdare Müdürlüğü İŞKUR TYP İle KPSS Şartsız Personel Alım İlanı Yayımladı

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştirilecek. Düzce ili için yapılacak personel alımında 200 kişi istihdam edilecek. Yaklaşık 6 ay sürecek çalışma için alımı özel idare müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek.

Alımlar Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak

Başvuru sonrasında alımlar için liste yöntemi yapılacak. Toplamda 180 gün sürecek kadro için seçim 8-12 Aralık 2022 tarihleri arasında saat 09.00-17.00 saatleri içerisinde olacak.

Başvuru Nasıl Yapılacak

Adaylar başvurularını online olarak İŞKUR üzerinden yapabilecek. Yazının sonundaki bağlantı üzerinden sayfaya ulaşabilir 308876 ilan numarasıyla başvurularınızı yapabilirsiniz.

Başvuru Tarihi ve İşe Başlama Tarihi

Başvurular aktif olarak başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son tarih 7 Aralık 2022 olarak duyuruldu. İşe alınacak personeller 15 Aralık 2022 tarihinden itibaren işbaşı yapacak.

2022 TYP Katılım Şartları

Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (açık öğretim ve açık lise öğrencileri hariç),

Çalışma sonucu elde edilen hane gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmaması

Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp başvuru sayfasına gidebilirsiniz. Daha sonra TYP numarasını yazıp ara tuşuna basarak başvuru işlemine geçebilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yapılır

Aşağıdaki başvuru linkine tıkladıktan sonra gelen sayfada şehir kısmından başvuru yapmak istediğiniz şehri yazıp ara tuşuna tıklayın. Daha sonra gelen sayfada başvuru yapmak istediğiniz ilçeyi seçerek sisteme giriş yapıp başvurunuzu yapabilirsiniz.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /