İŞKUR TYP İle KPSS ve Yaş Şartsız Yeni Personel Alım İlanı Yayımlandı Başvuru Şartları Belli Oldu

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında yeni personel alım ilanı yayımladı.

İŞKUR TYP İle KPSS ve Yaş Şartsız Yeni Personel Alım İlanı Yayımlandı Başvuru Şartları Belli Oldu

TYP kapsamında yen personel alım ilanları gelmeye devam ediyor. Bugün İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanla Bitlis’in Ahlat ilçesine TYP kapsamında 50 personel alımı gerçekleştirilecek.

Nerede İstihdam Edilecek?

İstihdam edilecek olan personeller diğer mücbir sebepler kapsamında Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından Kırkkardeşler mesire alan teras. peyzaj ağaç dikiminde istihdam edilecek.

Alımlar Nasıl ve Ne Zaman Olacak

Toplamda bu iş için 50 personel istihdam edilecek. Alımlar liste yöntemi ile olup liste belirleme işlemi 24 Ocak 2023 saat 10.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR resmi web sayfası üzerinden yapacak. Başvuru yapacak adaylar TYP numarası ile beraber kişisel bilgilerini girdikten sonra başvurularını yapabilecek. başvurular 19-23 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TYP Numarası: 309122

Çalışma Koşulları

Bu kapsamda istihdam edilecek olan personellerin günlük çalışma süresi 9 saat olarak belirlendi. Geçici olarak istihdam edilecek bu personeller toplamda 180 gün istihdam edilecek.

TYP Başvuru Şartları

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kuruma kayıtlı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,

- Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç).

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /