5 Farklı Şehirde DSİ-EGM-Hastane-Adliye ve Belediyeler 1265 Personel Alıyor-İŞKUR TYP

TYP kapsamında Adliyeler, DSİ, Hastaneler, EGM, belediyeler ve müftülükler geçici 1265 personel alımı yapıyor. Başvuru şartları ve başvuru ekranı haberimizde.

5 Farklı Şehirde DSİ-EGM-Hastane-Adliye ve Belediyeler 1265 Personel Alıyor-İŞKUR TYP

İŞKUR 'dan yayımlanan ilanlarda 5 farklı şehre 1265 personel alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Program kapsamında 5 farklı şehre personel alımı yapılıyor. Biz de kamubulteni.com olarak geçici olarak yapılan personel alımlarından başvurusu devam eden ilanlara haberimize yer verdik.

ALIM YAPILAN İLLER

TYP kapsamında kamuya yapılan personel alımlarında adaylar geçici olarak istihdam edilecektir. İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, Erzurum ve Bingöl şehirlerindeki kamu kurumlarında istihdam etmek üzere alınan personeller, geçici olarak çalıştırılacak ve adaylara çalışma süresi boyunca asgari ücret verilecek.

İLANLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

TYP kapsamında yapılan personel alımlarına başvuru yapmak için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmaması,AÖF haricinde öğrenci olmaması, 18 yaşını tamamlamış ve işsiz olması, emekli ve malul aylığı almıyor olması gerekmektedir. Öte yandan adayların ,  alımın yapıldığı ilde ikamet ediyor olması şartı var.

BAŞVURU ADIMLARI

TYP kasamında yapılan personel alımlarına başvurular İŞKUR 'dan yapılmaktadır. İşKUR internet sayfasından başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

1. Aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr/

2. Açılan sayfada İŞ ARAYAN kısmından TC kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın.

3. Açılan yeni sayfada aşağıdaki adımları takip edin ve müracaatınızı yapın.

TYP Arama kısmı açıldığında ilk seçimi yaparak ARA butonuna tıklayın ve TYP iş ilanlarına başvurunuzu , TYP numarasını tıklayarak yapın.

ALIM YAPAN KURUMLAR

DSİ, Sağlık Bakanlığı, hastaneler, müftülük, Cumhuriyet Başsavcılığı, Belediyeler, EGM ve diğer kamu kurumları TYP kapsamında personel alıyor.

TÜM KAMU İLANLARINDAN , MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN