Zonguldak'ta Kan Donduran Olay! Oğlunu Öldüren Babadan Şok Eden İtiraf: Üvey Annesine Tecavüz Etti...

Zonguldak'ta 32 yaşındaki oğlunu öldürerek gömdüğü ortaya çıkan Sait Zengin'in ifadesi kan dondurdu. 2 Aralık'tan bu yana kayıp olan oğlunu su kuyusunda çıkan tartışmada tüfekle öldürdüğünü söyleyen 55 yaşındaki baba, oğlunun, üvey annesine tecavüz ettiğini öne sürdü.  İddialar sonrası cinayetle ilgili şüphelinin eşi Ü.Zengin., Sait Zengin'in diğer oğlu ve Zengin'in bir arkadaşı gözaltına alındı.  

Zonguldak'ta Kan Donduran Olay! Oğlunu Öldüren Babadan Şok Eden İtiraf: Üvey Annesine Tecavüz Etti...

Jandarma ekipleri, Karadere köyünde yaşayan Aydın Zengin'in , 20 Aralık'tan bu yana kayıp olduğunu ve ailesinin herhangi bir ihbar ve başvuruda bulunmadığını belirledi. Sait Zengin'in oğlunun Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan maden ocaklarına çalışmaya gittiğini söylemesinin ardından Aydın Zengin'e ulaşılamadı. Derinleştirilen soruşturma çerçevesinde Aydın Zengin'in öldürülmüş olabileceği tahmin edilirken, baba Zengin'in ifadesine başvuruldu. Sait Zengin, oğlunu öldürdüğünü buradaki ifadesinde itiraf etti.  

Sait Zengin'in cinayeti tek başına işlememiş olabileceğini düşüne savcılık,  cinayet ile ilgili üvey anne , Sait Zengin'in bir arkadaşı ile Çanakkale'de yaşayan diğer oğlunu gözaltına aldı. 4 kişinin jandarmadaki ifade işlemlerinin sürdüğü kaydedildi. Sait Zengin'in ilk ifadesinde, cinayeti kendisinin işlediğini, oğlunun sürekli suç işleyen ve sorun çıkaran bir kişi olduğunu, oğlunun üvey annesi olan eşi Ü.Z.'ye tecavüz ettiğini söylediği kaydedildi.